Čokoládový dezert s vroucím srdcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 558 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 172 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 334.2 mg
 - Draslík 259 mg
 - Vláknina 4389 mg
 - Vitamín A 4389 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 200C.
 - 
                                2
Čokoládu nalámeme na kousky a s máslem necháme rozpustit ve vodní lázni.V misce prošleháme vejce,žloutek,kávu,mouku a špetku soli.Poté ke směsi přilijeme rozpuštěnou čokoládu a znovu prošleháme.Formičky vymazané máslem naplníme cca 2cm pod okraj čokoládovým těstíčkem,postavíme do pekáčku a kolem nalijeme do 2/3 výšky vroucí vodu.Pečeme 10-12minut.Povrch musí být suchý a obsah zůstat téměř tekutý.Hotový dezert necháme 10min vychladnout,poté objedeme nožem a vyklopíme.Posypeme moučkovým cukrem a podáváme.