Ovocné hrudky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 61 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 1.2 mg
 - Draslík 49 mg
 - Vláknina 1280 mg
 - Vitamín A 1280 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pokrájíme a promícháme všechny suroviny - hrušky, kompot brusinkový, marmeládu meruňkovou, máslo, meruňky, ořechy, ovesné vločky, sacharin a bílek.
 - 
                                2
Na dno papírových košíčků kápneme trochu rozpuštěné čokolády a vložíme hrudku ovocné hmoty.
 - 
                                3
Poté hrudky pokropíme čokoládou.