Řezy z kambaly
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 857 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 108.3 mg
 - Draslík 929.5 mg
 - Vláknina 5629.7 mg
 - Vitamín A 5629.7 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Řezy z kambaly nakrájíme na 12 menších řízečků, vložíme na pánev s rozpuštěným máslem a trochu orestujeme.
 - 
                                2
Pekáč vymažeme máslem, na dno vložíme řízečky z ryby, obložíme plátky brambor, podlijeme trochou vývaru, poklademe plátky žampionů, posypeme solí, pepřem, posekanou petrželkou. Zalijeme bešamelem, ve kterém jsme rozmíchali smetanu, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.