Nádivka ze žampiónů a klobásy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 277 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 437 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 49.6 mg
 - Draslík 313.5 mg
 - Vláknina 1039.8 mg
 - Vitamín A 1039.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žampióny nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Přidáme klobásu nakrájenou na kostičky a 2 lžíce smetany. Vše podlijeme 3 lžícemi smetany a dusíme 10 minut a před koncem dušení přidáme škrobovou moučku rozmíchanou ve lžíci vody, aby nádivka zhoustla. Hotovou nádivku dochutíme pepřem a solí.