Králík na hřibech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 366 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 994 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 98.9 mg
 - Draslík 1369.6 mg
 - Vláknina 2199 mg
 - Vitamín A 2199 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka očistíme, omyjeme, nasekáme na menší porce. Cibuli oloupeme, nakrájíme a vložíme na rozehřátý olej.
 - 
                                2
Na opraženou cibuli dáme porce králíka. Okořeníme, trochu osmahneme, přidáme nakrájené hřiby. Podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Je-li maso hotové, zalijeme trochu vývaru a zahustíme moukou (rozmíchanou v troše studeného
 - 
                                3
vývaru). Podle chuti dokořeníme.