Pstruh s mysliveckou zálivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 598 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 1284 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 169 mg
 - Draslík 1147 mg
 - Vláknina 1882.5 mg
 - Vitamín A 1882.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli s kyselou okurkou nakrájíme nadrobno, hříbky na malé kousky, pažitku a petrželku posekáme.
 - 
                                2
Pstruhy vyvrhneme, opatrně stáhneme kůži, vyjmeme páteř, ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme 40 gramů másla a pstruhy na něm osmahneme dorůžova. Vyndáme z pánve a dáme stranou. Do pánve po pstruzích nasypeme cibuli, hříbky, okurky, petrželku s pažitkou, přidáme zbylé máslo, sardelovou pastu, zakápneme lžičkou citronové šťávy a pár minut podusíme.
 - 
                                3
Pstruhy upravíme na talíře a přelijeme mysliveckou zálivkou.