Těstoviny s krůtím masem
Suroviny
- 400 g Krůtí prsa
 - 100 g Mrkev mražená
 - 225 g Těstoviny Penne
 - 185 g Hrášek mražený
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 dl Smetana 16% (pochoutková)
 - 1 polévková lžíce Petržel - nať
 - 1 polévková lžíce Hříbky čerstvé
 - 0.26 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 459 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 253 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 77.5 mg
 - Draslík 298.7 mg
 - Vláknina 249.5 mg
 - Vitamín A 249.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu, poté je slijeme.
 - 
                                2
Hříbky namočíme na 20 minut do teplé vody, poté je vymačkáme a nakrájíme najemno.
 - 
                                3
Pod studenou tekoucí vodou omyjeme krůtí prsa, osušíme a nakrájíme na nudličky.
 - 
                                4
Ve woku rozpálíme olej, přidáme krůtí maso a houby. Osolíme, opepříme a poté vyndáme z pánve a udržujeme v teple. Do vypečené šťávy na pánvi dáme těstoviny, nakrájenou mrkev a hrášek. 5 minut smažíme, přidáme maso, houby, smetanu a povaříme 4 minuty.
 - 
                                5
Před podáváním posypeme petrželkou.