Žampiony s bylinkovo- jogurtovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 266 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 192.3 mg
 - Draslík 482 mg
 - Vláknina 1552.3 mg
 - Vitamín A 1552.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 3.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žampiony očistíme, překrojíme na poloviny a orestujeme na teflonové pánvi.
 - 
                                2
Smícháme jogurt, smetanu a majonézu. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme nadrobno. Spolu s nasekanými bylinkami je vmícháme do omáčky. Přidáme najemno nasekanou šalotku, dochutíme solí, pepřem a podle chuti osladíme.
 - 
                                3
Žampiony přelijeme omáčkou a podáváme.