Vol-au-vents se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 763 kcal
 - Sacharidy 75 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 176 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 90.3 mg
 - Draslík 4009.9 mg
 - Vláknina 28374.8 mg
 - Vitamín A 28374.8 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné žampiony vložíme do mísy, zalijeme olejem, posypeme nasekaným tymiánem, osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme.
 - 
                                2
V jiné míse smícháme tapenadu se zakysanou smetanou.
 - 
                                3
Na pracovní desce rozválíme těsto na plát a kulatou formičkou vykrojíme 20 kruhů. V každém kruhu vytvoříme menší formičkou mělký zářez. Kruhy urovnáme na plech a do vyznačených středů naneseme kopečky tapenadové směsi. Navrch vždy položíme žampion a okraje kruhů potřeme vejcem.
 - 
                                4
Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 15 minut dozlatova.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                