Fazolky smažené se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 1022 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 609.8 mg
 - Vláknina 10310 mg
 - Vitamín A 10310 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazolky necháme rozmrazit, odřízneme špičky, odkrojíme vlákna a fazolky překrojíme napůl. Žampiony nakrájíme na plátky, pažitku posekáme na jemno.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme trošku oleje, přisypeme fazolky, žampiony a krátce orestujeme. Podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme pažitku, pánev zakryjeme, dusíme do měkka. Pánev odkryjeme, tekutinu necháme vydusit, do pánve rozklepneme vejce, rychle promícháme a necháme ztuhnout. Odstavíme a ihned podáváme.