Křupavá zeleninka
Suroviny
- 120 g Shiitake houby
 - 230 g Kaštany vodní
 - 60 g Hrášek
 - 120 g Kukuřice cukrová nakládaná
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Paprika červená
 - 0.5 ks Okurka salátová
 - 2 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Cukr třtinový
 - 1 polévková lžíce Omáčka rybí
 - 1 polévková lžíce Ocet rýžový
 - 2 polévková lžíce Omáčka sojová pikantní
 - 0.18 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 126 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 399 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 666.7 mg
 - Vláknina 7515 mg
 - Vitamín A 7515 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve woku na oleji osmahneme plátky česneku a cibule. Po 2 minutách vmícháme okurku, zbavenou semen a nakrájenou na plátky, rozpůlené kukuřičky, kaštany, hrášek, rozpůlené houby a plátky papriky a opékáme do měkka. Poté přidáme cukr, obě omáčky, ocet a vaříme na mírném ohni 2 minuty.