Hovězí na bylinkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 725 kcal
 - Sacharidy 105 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 648 mg
 - Bílkoviny 67 g
 - Uhlovodany 105 g
 - Cholesterol 87 mg
 - Draslík 4624.6 mg
 - Vláknina 76814.5 mg
 - Vitamín A 76814.5 mg
 - Vitamín B6 4.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sušené houby shitake namočíme na 1 hodinu do horké vody, vymačkáme je a nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Libeček povaříme ve vodě, aby vznikl vývar na zalití. Bylinky opláchneme, osušíme a najemno nasekáme.
 - 
                                3
Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a osmažíme na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Maso vyjmeme a uchováme na teplém místě.
 - 
                                4
Ve zbylém oleji v pánvi osmažíme houby a kmín, přidáme bylinky, maso a zalijeme vývarem z libečku. Zvolna dusíme doměkka.
 - 
                                5
Podáváme s rýží nebo s knedlíky.