Selské telecí kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 651 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 859 mg
 - Bílkoviny 52 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 203 mg
 - Draslík 504.8 mg
 - Vláknina 1446.7 mg
 - Vitamín A 1446.7 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 24.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí plátky naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran, rozložíme na připravené kusy alobalu. Na každý plátek masa dáme 1 lžičku másla, kus sýra a nakrájené olivy. Pečlivě zabalíme do alobalu a rozložíme do pekáčku. Pečeme 35 minut ve středně vyhřáté troubě. Servírujeme i s alobalem, aby šťáva zůstala uvnitř.