Chilli z mletého hovězího masa s pivem
Suroviny
- 600 g Hovězí maso mleté
 - 250 g Protlak rajčatový
 - 400 g Fazole v tomatové omáčce
 - 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 2 ks Cibule
 - 2 ks Paprika zelená
 - 2 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 598 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 93 mg
 - Draslík 659.7 mg
 - Vláknina 9756.4 mg
 - Vitamín A 9756.4 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme semen a nakrájíme na proužky.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme papriky, maso, osolíme, okořeníme pepřem a chilli, promícháme a podlijeme pivem. Za občasného míchání dusíme, až je maso měkké. Poté vmícháme rajčatový protlak, fazole i s nálevem a necháme přejít varem.