Bramborový salát jako hlavní chod
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 45 g
 - Sodík 542 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 271.1 mg
 - Draslík 1245.3 mg
 - Vláknina 9266 mg
 - Vitamín A 9266 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 49.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce. Vejce uvaříme natvrdo a vše necháme vychladnout.
 - 
                                2
Brambory nakrájíme na kousky, přidáme přepůlená rajčata a vejce nakrájené na kostičky. Přidáme nasekanou petrželku, šalotku a uzené maso na kostičky.
 - 
                                3
Podáváme osolené, opepřeme se zakysanou smetanou.