Pikantní kuřecí a vepřová směs s kapií, pórkem, čínským zelím, americký brambor
Suroviny
- 500 g Brambory
 - 200 g Kuřecí prsa
 - 100 g Pórek
 - 200 g Vepřová plec
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 4 kávová lžička Koření Americké brambory
 - 3 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
 - 4 polévková lžíce Sladká chilli omáčka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 321 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 306 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 67.5 mg
 - Draslík 954.4 mg
 - Vláknina 8070.5 mg
 - Vitamín A 8070.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory vaříme 20 minut vcelku ve slupce. Poté je slijeme, okořeníme a rozpůlíme nebo nakrájíme na menší kousky a pečeme 30 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.
 - 
                                2
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme ho. Opečeme ho na oleji. Přidáme pórek nakrájený na půlkolečka, nakrájenou kapii, čínské zelí na nudličky a podlijeme vodou.
 - 
                                3
Dusíme 15 minut doměkka.
 - 
                                4
Poté přidáme sójovou omáčku a sladkou chilli omáčku. 5 minut povaříme a podáváme s americkými brambory.