Kachna s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1262 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 118 g
 - Sodík 166 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 88.2 mg
 - Vláknina 3887 mg
 - Vitamín A 3887 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kachnu očistíme, omyjeme a rozdělíme na porce. Maso opepříme, osolíme a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí dusíme pod poklicí v troubě. Před koncem dušení pokličku odstraníme a kachnu dopečeme doměkka.
 - 
                                2
Porce vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Přidáme hrášek, vložíme porce kachny zbavené velkých kostí a společně prohřejeme v troubě.