Kuřecí jehla
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 119 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 76 mg
 - Draslík 516.9 mg
 - Vláknina 3170 mg
 - Vitamín A 3170 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 49.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli, kuřecí prsa, paprika a slaninu nakrájíme na stejně velké kousky. Střídavě je napichujeme na jehlu.
 - 
                                2
Pečeme 35 minut podlité trochou vody na 200 °C.
 - 
                                3
Výpek slijeme do rendlíčku a povaříme. Přidáme máslo a mouku a deset minut povaříme.
 - 
                                4
Kuřecí jehlu podáváme s bramborem přelitou omáčkou.