Škrábaný hovězí biftek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 437 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 45.6 mg
 - Draslík 279.3 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Rozmixujeme je spolu s lžící vody a se solí. Směs pomocí lžíce upravíme do tvaru bifteků.
 - 
                                2
Maso vložíme na rozpálenou pánev a bez tuku opečeme po každé straně asi 4 minuty. Potom bifteky podlijeme vodou a podusíme. Před podáváním přidáme do šťávy kousek másla.