Mleté maso s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 492 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 9 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 407.7 mg
 - Vláknina 14938 mg
 - Vitamín A 14938 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mleté maso, oloupaný, rozmačkaný česnek a kari koření. Vše mírně osmahneme, zalijeme trochou vody, přidáme hrášek a dusíme do měkka.
 - 
                                2
Když se voda vysmahne, vložíme do pokrmu nasekanou pažitku (nebo petržel).