Hovězí plátky po zahradnicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 453 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 70 mg
 - Draslík 49 mg
 - Vláknina 1844 mg
 - Vitamín A 1844 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájené na plátky naklepeme, osolíme a krátce nasucho opečeme na teflonové pánvi po obou stranách. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Potom k masu přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou zeleninu a vše dusíme doměkka.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme a šťávu se zeleninou zahustíme moukou rozmíchanou v mléce. Chvíli povaříme a podle chuti okyselíme citronovou šťávou. Přidáme kousek másla, vložíme maso a necháme jen prohřát.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami.