Nakládané maso na grilu
Suroviny
- 100 g Kuřecí prsa
 - 200 g Vepřové maso libové
 - 100 g Hovězí maso zadní
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Majoránka
 - 1 kávová lžička Vegeta
 - 1 kávová lžička Kmín drcený
 - 1 kávová lžička Pepř bílý
 - 3 ks Vejce slepičí
 - 3 ks Petržel kudrnka
 - 0.13 dl Olej olivový
 - 2 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 300 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 250 mg
 - Draslík 190.3 mg
 - Vláknina 749.5 mg
 - Vitamín A 749.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1268 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme sojovou omáčku, sůl, pepř, vejce, majoránku, vegetu, kmín, nasekaný česnek, maggi a olej. K vzniklé směsi přimícháme naklepané vepřové, kuřecí i hovězí maso. Maso necháme aspoň dvě hodiny naložené.
 - 
                                2
Maso grilujeme asi 8 minut z každé strany. Hotové maso posypeme petrželí.
 - 
                                3
Podáváme s pečivem.