Mexické klobásy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 621 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 10.5 mg
 - Draslík 47.9 mg
 - Vláknina 725 mg
 - Vitamín A 725 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Klobásy v půlce rozkrojíme, rozevřeme je a naplníme cibulí nakrájenou na kolečka a rajčaty pokrájenými na plátky. Posypeme nastrouhaným Eidamem, naskládáme je na gril a grilujeme přibližmě 2 minuty.