Bramborový salát s klobásou chorizo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 440 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 492 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 36.7 mg
 - Draslík 618.5 mg
 - Vláknina 10110.1 mg
 - Vitamín A 10110.1 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené brambory rozkrájíme na silnější plátky, červenou cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, jarní cibulku posekáme nadrobno, petrželku posekáme na jemno, chorizo pokrájíme na kolečka.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme klobásu a osmažíme do křupava. Do salátové misy vložíme brambory, přidáme čevenou cibuli, jarní cibulku, petrželku, osmaženou klobásu, přilijeme polovinu jablečného octa a opatrně promícháme. Do stejné pánve vlijeme zbytek octa, přidáme hořčici, mletou papriku, cayenský pepř, promícháme, provaříme a nalijeme do salátové mísy. Lehce promícháme a podáváme.