Fazolkový salát s rumpsteakem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 178 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 84 mg
 - Draslík 984.7 mg
 - Vláknina 8878.3 mg
 - Vitamín A 8878.3 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazolky omyjeme, očistíme a ve větším množství osolené vody uvaříme se saturejkou tak, aby zůstaly křupavé. Fazolky slijeme, zchladíme ledovou vodou, necháme na sítu okapat.
 - 
                                2
Chilli papričku omyjeme, rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme na tenké proužky.
 - 
                                3
Červenou cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké kroužky. Tuk rozpálíme, tenký plátek masa osolíme a krátce osmahneme z obou stran. Vyjmeme z pánve, zabalíme do alobalu a necháme odpočinout.
 - 
                                4
Do výpeku vsypeme cibuli a smažíme, až zesklovatí.
 - 
                                5
Pánev odstavíme, cibuli podlijeme octem, přidáme olej, chilli, sůl a pepř. Fazolky dáme do mísy a přelijeme vlažným dresinkem. Maso rozkrájíme, položíme na salát.