Chilský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 489 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 63 mg
 - Draslík 626.2 mg
 - Vláknina 1360.1 mg
 - Vitamín A 1360.1 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.2 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a smažíme za stálého míchání na rozehřátém oleji.
 - 
                                2
Asi po 2 minutách přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, po dalších 2 minutách přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, kečup, worcester, sůl a chilli koření. Vše krátce podusíme.