Carpaccio se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 307 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 38.3 mg
 - Draslík 305.9 mg
 - Vláknina 799.8 mg
 - Vitamín A 799.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Necháme lehce zamrznout hovězí svíčkovou, poté ji rozkrájíme na co nejtenčí plátky a ty rovnoměrně rozložíme na mísu.
 - 
                                2
Smícháme citronovou šťávu s olivovým olejem a pokapeme tím plátky masa. Necháme 30 minut marinovat v lednici.
 - 
                                3
Plátky naservírujeme, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Omyjeme žampiony, očistíme je a nakrájíme na tenké plátky. Přidáme na jemno nakrájený sýr a vše poklademe na carpaccio.
 - 
                                5
Nakrájíme na kolečka jarní cibulku a posypeme carpaccio.