Hovězí vařené na niti
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 69 g
 - Sodík 1430 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 84 mg
 - Draslík 812 mg
 - Vláknina 4546 mg
 - Vitamín A 4546 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kousky.
 - 
                                2
Přisypeme koření a přidáme bylinky.
 - 
                                3
Zalijeme vodou a přisypeme sůl.
 - 
                                4
Uvedeme k varu a vaříme 50 minut.
 - 
                                5
Poté vložíme maso na jednom konci pevně ovázaném nití.
 - 
                                6
Zavěsíme na vařečku položenou přes hrnec.
 - 
                                7
Vaříme 20 minut.
 - 
                                8
Vařené maso servírujeme pokrájené na plátky s oblohou z vařené zeleniny.