Hovězí minutkový guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 48.3 mg
 - Draslík 655 mg
 - Vláknina 4898.1 mg
 - Vitamín A 4898.1 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.2 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso odblaníme a nakrájíme na drobné kostičky. Rozehřejeme sádlo a pět minut na něm opékáme maso. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a dusíme další 3 minuty.
 - 
                                2
Papriku očistíme od jadérek, nakrájíme na kousky a přisypeme k masu. Ochutíme pepřem, solí a mletou paprikou dle vlastní chuti. Přiklopíme a necháme 15 minut vařit.
 - 
                                3
Rajčata oloupeme a dužinu nakrájíme na větší kostičky, které přidáme k masu. Pořádně promícháme a vaříme dalších deset minut. Na závěr guláš dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti a můžeme ihned podávat.