Carpaccio ze svíčkové s parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 818 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 59 mg
 - Draslík 379.5 mg
 - Vláknina 1609.8 mg
 - Vitamín A 1609.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí svíčkovou pokrájíme na plátky silné cca 1cm. Vložíme do potravinářské fólie a rozklepeme. Plátky musí být velmi tenké, až průhledné.
 - 
                                2
Urovnáme na talíře, zakápneme olivovým olejem, posypeme nadrobno nasekanými olivami a strouhaným parmezánem. Osolíme a opeříme dle chuti a ihned podáváme.