Asijské hovězí kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 820 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 999 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 42 mg
 - Draslík 850.7 mg
 - Vláknina 9578 mg
 - Vitamín A 9578 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve woku rozpálíme arašídový olej, přidáme kari pastu a necháme 2 minuty zpěnit. Za míchání zalijeme kokosovým mlékem a necháme přejít varem. Přidáme oloupané pokrájené brambory a cibuli, arašídy, skořici a kardamom a 20 minut necháme vařit zakryté na mírném ohni. Přidáme maso nakrájené na tenké nudličky a vaříme dalších 10 minut. Dochutíme rybí omáčkou, tamarindovou šťávou a cukrem a jakmile jsou brambory i maso měkké, můžeme podávat.