Tatarák s kapary
Suroviny
- 250 g Hovězí svíčková
 - 4 krajíc Chléb konzumní
 - 0.25 kávová lžička Sůl
 - 0.25 kávová lžička Tabasco
 - 3 kávová lžička Hořčice Dijonská
 - 1 ks Okurky nakládané
 - 1 ks Vaječný žloutek slepičí
 - 1 ks Cibule červená
 - 2 špetka Pepř černý mletý
 - 1 stroužek Česnek
 - 0.35 polévková lžíce Sádlo škvařené
 - 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
 - 1 polévková lžíce Kapary
 - 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 651 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 2263 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 239.6 mg
 - Draslík 532.3 mg
 - Vláknina 6948.5 mg
 - Vitamín A 6948.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso umeleme, kapary posekáme, cibuli nakrájíme najemno, okurku nakrájíme na kostičky. Do žloutku zašleháme hořčici, protlak, worcester a tabasco.
 - 
                                2
V míse pečlivě promícháme maso se všemi zbylými surovinami.
 - 
                                3
Na pánvi usmažíme po obou stranách krajíce chleba, potřeme je česnekem a podáváme k tataráku.