Restovaná svíčková s brokolicí a piniovými oříšky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 668 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 42 mg
 - Draslík 912.3 mg
 - Vláknina 9074.5 mg
 - Vitamín A 9074.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 133.9 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou a osušenou hovězí svíčkovou pokrájíme na plátky silné do 1cm. V pánvi rozpálíme olej, na něm zprudka orestujeme plátky masa z každé strany do zlatohněda. Poté je podle chuti osolíme a opepříme. Když budeme restovat druhou stranu, přidáme k masu 2 lžíce piniových oříšků, přimícháme 1 lžíci bylinkového másla. Restujeme společně s oříšky, zároveň maso poléváme výpekem. Maso restujeme z každé strany 3-4 minuty.
 - 
                                2
Očištěnou brokolici omyjeme, rozdělíme ji na růžičky a vložíme ji do vroucí osolené vody. Vaříme je přibližně 4 minuty. Poté ji scedíme dáme na talíře, přiložíme k ní plátky svíčkové, polijeme výpekem s oříšky a hned servírujeme.