Italská tagliata s rukolou a parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 637 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 823 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 89.1 mg
 - Draslík 802.7 mg
 - Vláknina 3925.3 mg
 - Vitamín A 3925.3 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapary, oloupaný česnek, popřípadě chilli papričku nasekáme nadrobno. Přidáme nastrouhanou kůru a šťávu z omytého citronu, přilijeme olivový olej, osolíme a promícháme. Odložíme stranou.
 - 
                                2
Hovězí svíčkovou nakrájíme na čtyři stejné plátky, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Na rozpáleném grilu (popř. grilovací pánvi) opékáme z každé strany asi 2 minuty, jen aby se maso zatáhlo a vytvořila se kůrka. Uvnitř má zůstat maso syrové. Necháme asi deset minut odpočinout a potom nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                3
Plátky upravíme na talíř vyložený rukolou, mírně dosolíme, přelijeme salsou z kaparů a citronu a posypeme hoblinkami parmezánu.