Ražniči z telecího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1747 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 178 g
 - Sodík 98306 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 96.8 mg
 - Draslík 710.9 mg
 - Vláknina 8875 mg
 - Vitamín A 8875 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.6 mg
 - Vitamín E 33.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí maso nakrájíme na kousky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Napichujeme na kovovou jehlu nebo na špejli střídavě s kousky šunky, cibule, rajčat a paprik. Potřeme olejem, podle chuti posypeme oreganem a ze všech stran opečeme. Vhodná je také příprava na grilu nebo na roštu.