Kreplach
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 220 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 389.3 mg
 - Draslík 462.2 mg
 - Vláknina 6183.1 mg
 - Vitamín A 6183.1 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Upečeme hovězí játra, necháme vystydnout a umeleme.
 - 
                                2
Osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme k játrům. Nakrájíme nadrobno předem uvařená vejce, přidáme k játrům, opepříme a osolíme.
 - 
                                3
Vypracujeme tuhé vláčné těsto z mouky, vejce a trošky vody, rozválíme na tenko a nakrájíme na čtverečky. Do nich pak klademe nádivku z jater, přehneme a vytvoříme taštičky (třírohé). Okrajeme stlačíme k sobě.
 - 
                                4
Vaříme je ve slané vodě asi 10 minut a potom je v rozehřátém tuku po obou stranách osmažíme.