Telecí játrová paštika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 328 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 530.5 mg
 - Draslík 459.4 mg
 - Vláknina 447.9 mg
 - Vitamín A 447.9 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí játra ponoříme do mléka na 2 hodiny. Pak je vytáhneme, osušíme a nakrájíme na menší kostky.
 - 
                                2
Na větší pánvi rozpustíme na kostky pokrájenou slaninu, přidáme k ní játra a společně opečeme. Pak k opečeným játrům přidáme natvrdo pokrájená vajíčka, nakrájenou cibuli a vše pomeleme na masovém strojku.
 - 
                                3
Směs dáme do mísy, přidáme sůl, pepř, hořčici a citrónovou šťávu.
 - 
                                4
Paštiku dobře promícháme dohladka a dáme vychladit do lednice.
 - 
                                5