Pikantní fazolový salát s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 1887 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 32.2 mg
 - Draslík 678 mg
 - Vláknina 17246.6 mg
 - Vitamín A 17246.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve větší míse rozmícháme fazole z konzervy (červené, bílé, nebo mix), jemně nakrájenou cibuli, sterilované nakrájené okurky na kostičky, na kostičky nakrájené vařené zadní hovězí maso, rajský protlak, cukr a sůl. Můžeme dochutit najemno nakrájenou jadérek zbavenou feferonkou a mletým pepřem.
 - 
                                2
Salát máme v chladu a nejlépe chutná až druhý den.