Směs k nadívání zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 169 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 125.9 mg
 - Draslík 381.6 mg
 - Vláknina 1162.5 mg
 - Vitamín A 1162.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pokrájenou cibuli osmahneme společně s česnekem na rozpáleném oleji.
 - 
                                2
Maso smícháme s osmahlou cibulí, česnekem, sekanou petrželí, šalotkou, vejcem, strouhankou, solí a pepřem.
 - 
                                3
Tato směs se hodí k nadívání rajčat nebo tykví.