Segedínský guláš na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 707 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 59 g
 - Sodík 203 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 140.1 mg
 - Draslík 628.2 mg
 - Vláknina 1783.4 mg
 - Vitamín A 1783.4 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme najemno, maso na kostky, česnek rozdrtíme, zelí slijeme a překrájíme (nálev odložíme).
 - 
                                2
Na sádle zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a sůl a orestujeme. Poté vmícháme papriku, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme za občasného míchání, až je maso poloměkké. Přidáme zelí a dusíme, až je vše měkké. Na závěr vmícháme nálev ze zelí a dobře vmícháme smetanu a necháme prohřát.