Vaječné omelety z Tater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 633 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 51 g
 - Sodík 798 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 700 mg
 - Draslík 628.7 mg
 - Vláknina 3600 mg
 - Vitamín A 3600 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme v rozehřátém tuku na pánvi. Očistíme žampiony, nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme najemno a přidáme ke slanině. Vše zamícháme a osmažíme.
 - 
                                2
Rozšleháme si vejce, osolíme a zalijeme připravenou směs. Usmažíme omeletu.
 - 
                                3
Hotovou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem.