Paštika z bůčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 736 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 269 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 407.3 mg
 - Draslík 438.8 mg
 - Vláknina 88.3 mg
 - Vitamín A 88.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bůček pokrájíme nahrubo, vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a udusíme doměkka. Na závěr k masu přidáme játra a zhruba dvě minuty dusíme. Maso necháme zchladnout, ještě pokrájíme a umeleme. Poté rozmixujeme i se zbylým vývarem. Do hmoty přimícháme vejce, sůl a pepř.
 - 
                                2
Paštiku naplníme do menších skleniček a minimálně dvě hodiny sterilujeme ve vroucí vodě (množství vody závisí na počtu skleniček a velikosti varné nádoby).