Pikantní vepřový šašlik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2557 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 273 g
 - Sodík 283 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 806.4 mg
 - Vláknina 3180.5 mg
 - Vitamín A 3180.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.7 mg
 - Vitamín E 23.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, ponoříme do oleje, opepříme, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Necháme alespoň 24 hodin v chladu uležet.
 - 
                                2
Rajčata omyjeme, nakrájíme na dílky a napichujeme je střídavě s plátky masa na jehly. Špízy grilujeme v troubě pod grilem nebo opékáme na roštu.