Salát s vepřovým masem a mátou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 548 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 226 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 88.8 mg
 - Draslík 441.7 mg
 - Vláknina 3732.4 mg
 - Vitamín A 3732.4 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.9 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3164.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozpálíme olej na wok pánvi a vsypeme cibuli nasekanou nadrobno, nakrájený zázvor a chilli papričku. Za stálého míchání 3 minuty restujeme.
 - 
                                2
Přidáme vepřové maso nakrájené na slabé nudličky a opečeme asi 5 minut dohněda.
 - 
                                3
Vmícháme nasekanou mátu, cukr, sójovou omáčku, citronovou šťávu a rybí omáčku. Necháme dusit 5 minut, dokud maso není dokonale měkké.
 - 
                                4
Na servírovací mísu rozložíme listy ledového salátu, dlouhé plátky okurky, na to navršíme masovou směs a posypeme snítkami řeřichy.