Vepřové nudličky na feferonkách a pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 159 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 612 mg
 - Vláknina 1949.8 mg
 - Vitamín A 1949.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, opepříme a osolíme.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Feferonky podélně rozřízneme, zbavíme jadérek, omyjeme studenou vodou a nakrájíme je najemno.
 - 
                                3
V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm za stálého míchání ze všech stran nakrájené maso. Pak přidáme nakrájenou cibuli a feferonky, přilijeme pivo, promícháme, směs krátce podusíme a dochutíme worcestrovou omáčkou.