Vepřové plátky s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 302 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 101 mg
 - Draslík 731.6 mg
 - Vláknina 5383.1 mg
 - Vitamín A 5383.1 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme a nakrájíme na plátky, očištěné fazolky překrájíme, cibuli pokrájíme nadrobno.
 - 
                                2
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, na sádle z obou stran osmažíme do zlatova, poté vyjmeme a držíme v teple. Do výpeku vmícháme cibuli, když zezlátne, přidáme fazolky, chvilku restujeme, poté zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Až jsou fazolky poloměkké, vrátíme do kastrolu maso a podusíme do měkka.