Vepřové plátky s bylinkovou omáčkou a domácími těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 909 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 53.6 mg
 - Draslík 684 mg
 - Vláknina 7953 mg
 - Vitamín A 7953 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 44.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky z vepřové kýty naklepeme, osolíme a opepříme. Maso opékáme na pánvi na oleji z každé strany asi 2 minuty.
 - 
                                2
Plátky vyjmeme a do výpeku přidáme oloupané, na kousky nakrájené kedlubny a jemně nasekaný česnek. Osmahneme, osolíme, opepříme a chvíli podusíme.
 - 
                                3
Podušenou směs potom rozmixujeme, dochutíme citronovou šťávou, bazalkou a nasekanou pažitkou.
 - 
                                4
Plátky masa upravíme na talíř s omáčkou a podáváme s vařenými domácími těstovinami.