Nejlepší čína z vepřového masa
Suroviny
- 350 g Zeleninová směs čínská - mražená
 - 800 ml Voda pitná
 - 80 ml Voda pitná
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 0.5 kávová lžička Kari koření
 - 1 kávová lžička Koření Čína
 - 1 ks Cibule
 - 1 kg Vepřová kýta
 - 2 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 1 polévková lžíce Solamyl
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 398 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 111.7 mg
 - Draslík 584.5 mg
 - Vláknina 644.1 mg
 - Vitamín A 644.1 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
 - 
                                2
Cibuli zpěníme na rozpáleném oleji, přidáme maso a restujeme. Poté přidáme koření, sůl a zarestujeme. Podlijeme vodou a dusíme, až je maso téměř měkké. Mraženou zeleninu propláchneme studenou vodou, necháme okapat a přidáme k masu. Dusíme, dokud maso nezměkne. Na závěr ve vodě rozmícháme solamyl, vlijeme ke směsi a 2 – 3 minuty provaříme za stálého míchání.