Švejžužu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 439 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 196 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 358.5 mg
 - Draslík 634.5 mg
 - Vláknina 1201.3 mg
 - Vitamín A 1201.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, papriku očistíme od semínek a nakrájíme na nudličky. Žloutky smícháme s omáčkou, solamylem a kari.
 - 
                                2
Maso s paprikou vložíme do mísy, přelijeme marinádou a dobře promícháme. Pod fólií dáme přes noc do lednice.
 - 
                                3
Druhý den maso po orestujeme na rozpáleném oleji.