Zelné karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 628 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 65 mg
 - Draslík 72.8 mg
 - Vláknina 4082.5 mg
 - Vitamín A 4082.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sterilované zelí pokrájíme na drobnější kousky a necháme podusit na pánvi. Na jiné pánvi osmahneme na sádle cibuli nakrájenou nadrobno. Do mísy vložíme mleté maso, přidáme vejce, smaženou cibuli a zelí, osolíme, opeříme a důkladně prohněteme. Z hmoty vytvoříme menší karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme dozlatova v rozpáleném oleji.